Trægulve – Her er det detaljen, der gør hele forskellen

Trægulve er uden tøven den bedste type af gulve som findes. Dette mærkelige og samtidige fantastiske materiale, som virkelig kan gøre en forskel på god og bedst. Vi ser, føler og mærker trægulve med den varme udstråling samt åretegninger og strukturer som straks genkendes igennem strømperne. Når vi går i strømpefødder eller med bare tæer på et trægulv så har man en følelse af velvære og varme, hvorimod mange andre gulvbelægninger som beton, marmor og andet er meget kolde.

Trægulve er en fornøjelse

trægulve der virkelig gør en forskel i boligen ser vi ofte. Især som gulvmand kan der være meget stor forskel på trægulve, herunder plankegulve, parket og lamelgulve.I bund og grund handler det vel om kvalitet, vision og ikke mindste det godt håndværk. Det er i hvert tilfælde det vi efterlever når der afslibes og efterbehandles trægulve i Odense og på Fyn. Her er det den gode løsning der tilbydes, – altid. Og der er ikke plads til plattenslageri, gulvfusk eller gulvsjusk. Det må simpelthen ikke finde sted, og gør det normalt heller ikke såfremt der benyttes en professionel gulvmand.

Her er kundernes ønsker i højsædet

trægulve der trænger til en opfriskning med gulvafslibning, gulvafhøvling eller noget helt andet. Hos gulvcafeen er vi specialister i alt indenfor gulvbranchenHer udføres et rigtig godt stykke gulvarbejde med fokus på kvalitet hele vejen igen. Det gedigne håndværk som gennem årerne har kendetegnet arbejdet med gulv i Odense og på Fyn, har givet os en plads om en af Fyns mest velrenoverede gulvforetagender. Mange års ekspertise er erhvervet i Odense, Fåborg og Svendborg med renovering af trægulve i overensstemmelse med boligens sjæl, alder og stil.

NOTE: Gulvopgaver siden finanskrisen har været stødt stigende hvor mange med interesse for gulvopfriskning har været interesseret.

Når trægulve skal friskes op

Når man som gulvmand har opsamlet viden og erfaring gennem et helt arbejdsliv, så er det en
stor tilfredsstillelse at kunne bruge denne knowhow. At kunne komme med gode løsninger og
idéer til kundens bedste er altid en dejlig følelse. At se hvordan et gammelt og håbløst grimt
trægulv virkelig kan få nyt liv med en af vore funktioner:

  • trægulve finde i mange forskellige slags. Her ser du et højkantsgulvGulvrenovering
  • Gulvbehandling
  • Gulvrestauring
  • Gulvopgaver
  • Gulvafslibning
  • Gulvafhøvling

og mange andre. Hvilken proces der skal benyttes til dit trægulv vil en fagmand vurdere. Det vigtigste er at gulvet bliver smukt og lever op til kundens ønsker og behov.

“Smukke trægulve er der mange af. Lad dit blive et af dem og mød os på gulvcafén”

Ring og få et godt gulvtilbud

Du kan altid ringe til Gulvcafeen.dk  for en snak og et godt gulvtilbud. Her får du den
personlige kundekontakt som er nødvendigt for at arbejdesopgaven kan udføres korrekt og med det perfekte resultat til følge. Et højt informationsniveau har stor værdi for dig som kunde,
og vi ved hvad en god kontakt betyder, – hele vejen fra det indledende møde til gulvet står
nyrenoveret som et færdigt gulvprojekt.

Gulvmode og gulvtrends

Vi følger altid kundens drømme, men undlader aldrig at gøre opmærksom på tidens gulvtrends hvad overfladebehandling angør, herunder farver, nuancer samt overfladestruktur. Samspillet med kunder og leverandører er rigtig godt, og det har indflydelse på den gode kvalitet, idet de sætter en lige så stor ære i veludført gulvarbejde som jeg selv gør.